CUMHURİYET BAYRAMI ŞAMPİYONALARINDA ALTINYILDIZ DAMGASI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Öğrencileri bu yıl Cumhuriyet bayramında yapılan turnuvalarda Resimde , Satrançta ve ardından yapılan yüzme yarışmalarında ödülleri topladılar.Ayrıca Cumhuriyet bayramı için Gazi Stadyumunda düzenlenen törende Altınyıldız İlköğretim Kurumu halk oyunları ekibimizde sergiledikleri gösteri ile göz doldurdular.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün 29.10.2016 tarihinde Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlemiş olduğu yüzme yüzme yarışmasında Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri madalyaları topladı.

YÜZME

Kızlar turnuva 2.si

Kaan GÜNEŞ

Eş puanla il 3.sü

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü yüzme antrenörü Eyüp Emre CINCIK gözetiminde hazırlanan sporcular geçen yıl hizmete açılan olimpik havuzda hem antrenmanlarını yapmakta hem de müsabakalara hazırlanmaktadır. Antrenörümüz yaptığı açıklamada yeni başlayan bir spor dalı olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen ve gelecek hem ulusal derece kazanacak nitelikli çocuklar yetişmesinden dolayı Altınyıldız İlköğretim Kurumuna teşekkürlerini sunmuşlardır.

Turnuvalarda derece yapan öğrencilerimizi,onları yetiştiren Resim Öğretmenimiz Saliha ERDOĞAN,Satranç Öğretmenimiz Ekrem KÜREKLİ,Halk Oyunları Öğretmenimiz Kübra EKİCİ,Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Eyüp Emre CINCIK’ı ve velilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.