ALTINYILDIZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE

ERGENLİK DÖNEMİ BESLENME  SEMİNERİ VERİLDİ

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları sürekli yenilik ve gelişmeleri yakından takip etmektedir.Öğretim hizmetleri ve sağlık alanındaki yeni bilgileri de yakından takip ederek seminer çalışmaları ile öğrencilerimizi buluşturmaktadır.

Nevşehir Toplum Sağlığı Merkezi Obezite Birimi görevlileri Diyetisyen Nurhayat  DAŞKIN ve  Eğitim Hemşiresi Hatice AKANDERE tarafından slayt eşliğinde öğrencilere Yeterli ve Dengeli Beslenme,obezitenin önlenmesi ve ayrıca Ergenlik dönemi beslenme ve fiziksel aktivitenin önemi ,sağlık üzerine olumlu etkileri konularında eğitim verilmiştir.

Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri seminere büyük ilgi göstererek, yaşamın her anında beslenmenin sağlık üzerindeki etkileri tartışıldı.Öğrencilerimiz tarafından sorular sorulup, ilgili eğitim görevlilerince cevaplandırıldı.

Müdür yardımcısı Türkan YAVUZ seminer sonrası Diyetisyen Nurhayat DAŞKIN ve Eğitim Hemşiresi Hatice AKANDERE‘ye teşekkür ederek yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirtti.Sağlık camiasında yer alacak öğrencilerimizin edindikleri bilgileri aktif olarak sosyal yaşam içerisinde beceriye dönüştüreceklerini  söyledi.