ALTINYILDIZ BAŞARILARINI KUTLUYOR

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında her gün yeni bir başarı , yeni bir gelişme yaşanırken, kazanılan başarılar öğrenci ve öğretmen birlikteliğiyle kutlanıyor.

·         Herkesin büyük beğenisini kazanan 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 15 Temmuz    Şehitleri Fotoğraf Sergisi'nde görev alan öğrenciler ,

·         Voleybol Genç Kızlar Nevşehir 1.si Takımımız,

·         Hentbol Erkekler Nevşehir 1.si Takımımız,

·         Futbol Genç Erkekler Nevşehir  Finalisti Takımımız,

·         Atletizm Türkiye 1.si Takımımız

Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimiz birlik beraberlik içerisinde bir araya gelerek başarılarını kutlamışlardır.

Bir taraftan sportif,kültürel başarılar kazanırken öğrencilerine mutlu,başarılı bir gelecek sunma hedefinde olan Altınyıldız Eğitim Kurumlarında eğitim ve öğretim çalışmaları durmaksızın devam etmektedir.

Deneme sınavları, etütler haftasonu kursları, birebir rehberlik hizmetleri ile öğrencilerimizin başarıları artırılmaktadır.