LİSELER  FUTBOLDA ŞAMPİYON ALTINYILDIZ

Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji bilgide, sanatta, kültürde, sporda, her alanda, her gün başarılarına bir yenisini ekliyor.

2016-2017 Okul Sporları Genç Erkekler İl Birinciliğinde, Altınyıldız Koleji tüm rakiplerini yenerek Nevşehir şampiyon oldu.

9 Aralık Cuma günü Saat 14.00'da 2 Nolu sahada oynanan, 2016-2017 Liseler Gençler Futbol İl Birinciliği final maçında Nevşehir Lisesi ile karşılaşan Altınyıldız Koleji, normal süresi 2-2 biten maçtı penaltı atışları sonucunda 6-4 lük skorla kazanarak, seyircilerle birlikte şampiyonluk sevincini yaşadı.

Seromonide İstiklal Marşımızı söyleyen sporcular ve seyirciler "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganlarıyla dostluk ve kardeşlik içinde maçı izlediler.

Çok sayıda seyircinin izlediği maç, büyük çekişmeye sahne oldu.

Nevşehir'i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek Altınyıldız Kolejliler 1.lik Kupasını seyircileriyle birlikte kaldırdılar.

Nevşehir'in eğitimine, sosyal ve spor yaşamına büyük katkı sağlayan, çok sayıda başarılı öğrenciler yetiştiren Altınyıldız Koleji; Liseler futbolda son 3 yılda 2 Nevşehir 1.liği, 1 Nevşehir 3.lüğü kazanma başarısı göstermiştir.

Altınyıldız Lise Futbol Takımının bu başarısında Altınyıldız Eğitim Kurumlarının yönetici, öğretmen, veli ve öğrenci dayanışması büyük önem taşımaktadır.

Altınyıldızın başarısında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.