MİLLETVEKİLİ GİZLİGİDER ALTINYILDIZDA

Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider Altınyıldız Kolejinde öğrencilerle söyleşi yaptı.

Koleje gelişinde Genel Müdür Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç, yöneticiler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Milletvekili Ebubekir Gizligider, önce Şehit Aileleri yardım kermesi açılışını yaptı, sonra konferans salonunda 2 saat civarında öğrencilerle söyleşi düzenledi.

Salona gelişinde çiçeklerle karşılanan Gizligider, özgeçmişinin sunumunun ardından söyleşiye başladı.

Öğrencilik yıllarında hedefi olan birisi olarak bugünlere geldiğini, bütün öğrencilerin hedefi olması ve çok okumaları gerektiğini belirtmiştir.

Milletvekili Gizligider , Nevşehir Anadolu Lisesi’nde öğrenci iken Serhat İğdeci’nin Okul Müdürlüğünü yaptığını belirtti.

Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci gibi çok değerli öğretmenlerimizin kıymetini ve başarısını iyi bilin, öğretmenlerimizin tavsiyelerini yerine getirin ” dedi.

“Nevşehir’e yapılan hizmetleri ve Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik, siyasi, bölgesel sorunlara değinen Milletvekili Gizligider inşallah,2017 Nisan,Mayıs aylarında Türkiye’de  terörü bitireceğiz” dedi.

Uzun süre alkışlanan bu sözlerin ardından öğrencilere kendi yaşamından örnekler vererek tavsiyelerde bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren söyleşi sonunda soru-cevap kısmında öğrencilerin tüm sorularına cevap veren Gizligider söyleşiden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek,1998 yılından beri bir başarı kültürü olan Altınyıldızda görev yapan tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyor, ailelerine selam ve saygılar sunuyorum dedi.

Günün anısına Altınyıldız Eğitim Kurumları adına Genel Müdür Serhat İğdeci, Milletvekili Gizligider’e teşekkür ederek plaket takdim etmiştir.