SATRANÇTA ALTINYILDIZDAN

4 ALTIN+3 GÜMÜŞ TOPLAM 7 MADALYA

Nevşehir yıldızlar satranç turnuvası 7-8 Ocak 2017 tarihinde 52 sporcunun katılımı ile İlimiz Gençlik Merkezinde yapılmıştır. Üç grup halinde yapılan yarışmada ilk üç dereceyi kazanan kızlar ve erkeklere ayrı ayrı madalya verilmiştir.

Turnuvaya, okulumuz Altınyıldız Liseleri,Ortaokulu ve İlkokulundan toplam 11 sporcu katılarak 4 altın madalya,3 gümüş madalya alarak toplam 7 madalya kazanmışlardır.

Toplamda 7 Madalya ile Altınyıldız Eğitim Kurumları Nevşehir’in en çok derece kazanan kurumu olmuştur.

13-14 Yaş Grubunda;

Öznur BAŞYİĞİT Turnuva İl 1.si ve kızlar il 1.si Altın Madalya

Kaan GÜNEŞ Turnuva İl 2.si Gümüş Madalya

15-16 Yaş Grubunda;

Ahmet Utku ŞİMŞEK Turnuva İl Birincisi Altın Madalya

Melih GÜLTEKİN Turnuva İl İkincisi Gümüş Madalya

17-18 Yaş Grubunda;

Elif ÖZTÜRK Kızlar İl Birincisi Altın Madalya ve Turnuva İl İkincisi Gümüş Madalya kazanmışlardır.

Dereceye giren sporcularımız 21.Ocakta Antalya’da yapılacak Türkiye şampiyonasında İlimizi temsil edeceklerdir.

Tüm sporcularımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.