ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNA BESLENME DOSTU OKUL ZİYARETİ YAPILDI

Beslenme dostu okul programına müracaat ederek tüm dosya ve ekipmanlarını hazırlayan okulumuza Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlilerince saha ziyareti yapıldı.

Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü bulaşıcı olmayan hastalıklar programlar ve şubesi Obezite, Diyabet ve Metabolik hastalıklar birimi personelleri Dyt.Zerrin Yüce, Dyt. Beyza Özkan, Dyt.Musa Çıtak ve Hemşire Hicran Bağcı tarafından gerçekleştirilen saha ziyaretinde okulun bölümleri gezilerek hazırlanan dosya ve dökümanlar incelenmiştir.

Özel Altınyıldız Anaokulu müdürü Mustafa Uçar okulumuzun fiziki ortamı ve yapılan çalışmalarla ilgili ziyaretçilere bilgi vermiştir.

Okulu ve çalışmaları çok beğendiklerini belirten Beslenme Dostu Okul programı değerlendirme kurulu üyeleri yaptıkları değerlendirme sonucunda okulumuza tam puan verdiklerini ifade etmişlerdir.

Ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü personellerine teşekkür ederiz.