YAZAR-KARİKATÜRİST SALİH MEMECAN ve YAZAR BİRSEN EKİM ÖZEN ALTINYILDIZLILARLA BULUŞTU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak 8.sini düzenlediğimiz  geleneksel kitap şenliğimizin ikinci  gününde yazar SALİH MEMECAN ve BİRSEN EKİM ÖZEN öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarlarımız SALİH MEMECAN ve BİRSEN EKİM ÖZEN öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra Okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı tarafından ağırlandı.Okulumuzu her yönüyle beğendiğini ifade eden yazarlarımız öğrencilerimizle kitaplar üzerine oldukça keyifli  söyleşiler gerçekleştirdiler.

Söyleşi sonrasında çocuklarımızın kitaplarını tek tek imzalayan ve öğrencilerimizle kısa sohbetler eden sayın SALİH MEMECAN söyleşi esnasında ise  okulumuz öğrencileri için Limon ve Zeytin karakterlerini çizdi.Yazarımız daha sonra  öğrencilerimize kafa nasıl çizilir ve kolay şekilleri kullanarak bu nasıl kolaylaştırılırı anlatan Sayın SALİH MEMECAN'a günün anısına hediyesi Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş’ın Eşi Sayın Songül Aktaş ve Sınıf öğretmenimiz Sema Emirağaoğlu tarafından verildi.

Sayın Yazarımız BİRSEN EKİM ÖZEN ise hikaye nasıl yazılır ve hayal gücü nasıl kullanılır sorularını öğrencilerimize yaptırdığı etkinliklerle yaşattıktan sonra öğrencilerimizle imza günü için okul kafeteryamızda biraraya geldiler.SayınBirsen Ekim ÖZEN'e günün anısına hediyesi ise Öğretmenlerimiz Ertan KAHVECİ ve Ömer KÖSE tarafından verildi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak sayın yazarlarımıza öğrencilerimize ve bize kattıkları için çok teşekkür ediyoruz.

Kitap şenliğimizin dördüncü gününde (19.01.2016) Yazar ASUMAN PORTAKAL, AYŞE GÜL KARA ZORLU ve BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU söyleşi ve İmza Günü etkinlikleri için öğrencilerimizle biraraya geleceklerdir.

Okumak,kurtulma,özgür olma gücü kazandırır.Okumayanlar,dar çevrelerinin kısır düşünceleri, gelenek ve göreneklerin yetersizlikleri içinde kapalıdır. Okumayı sevenler, yerlerde sürünmezler,bir kanat vuruşuyla evrensel düşüncelerin mutlu iklimine yükselirler. İnsanlığın en yüce kişilerinden meydana gelmiş bir toplum içinde yaşarlar.

Kitap Dolu Günler Dileğiyle.