SATRANÇTA MİLLİ GURUR. TÜRKİYE 4. ve 12.Sİ ALTINYILDIZDAN

ALTINYILDIZLILAR SATRANÇ MİLLİ TAKIMINA SEÇİLDİ

Antalya'da düzenlenen Satranç Türkiye Şampiyonasında Altınyıldız Koleji öğrencilerinden Elif Öztürk Türkiye 4.sü, Edibe Eylül Çengel Türkiye 12.si olmuştur.

Antalya'daki 21-29 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan Satranç Türkiye Şampiyonasında okulumuz sporcularından Nevşehir Özel Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Elif Öztürk ve  Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu öğrencisi Edibe Eylül Çengel yüksek başarı elde ederek Satranç Federasyonu bünyesinde milli takıma katılmaya hak kazanmışlardır.

Sporcularımız bundan böyle yurt dışında yapılacak yarışmalarda Türkiye'yi,İlimizi ve Okulumuzu temsil edebilecekler.

Nevşehir tarihinde ilk kez Türkiye dereceleri kazanan öğrencilerimize; Satranç Öğretmenimiz Ekrem Kürekli'ye, Nevşehir İl Satranç Temsilciliğimize teşekkür ederiz.

Sporcularımızı candan kutlar, başarılarının devamını dileriz.