ALTINYILDIZ NEVŞEHİR’İN MİLLİ GURURU

SATRANÇTA ALTINYILDIZLILAR MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILIYOR

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında 19 yıldır uygulanan Satranç dersleri,Nevşehir tarihinde ilk kez 2 öğrencinin Türkiye Satranç Milli Takımına seçilmesi başarısını getirdi.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu,İlköğretim Okulu ve Liselerinde okutulan Satranç dersleri,etütleri ile öğrencilerin,İl ve Türkiye Turnuvalarında Nevşehir’i başarıyla temsil etmelerinin ardından Türkiye dereceleri kazanılmıştır.Nevşehir’den Milli Takıma seçilen Altınyıldızlı iki oyuncu büyük heycanla kampa  katılacakları günü bekliyorlar.

Antalya’da 21-29 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Türkiye 4.sü olan Özel Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Elif Öztürk ile Türkiye 12.’si olan Özel Altınyıldız Ortaokulu öğrencisi Edibe Eylül Çengel Nevşehir tarihinde Satranç Milli Takımına seçilen ilk öğrenciler olmuştur.

15-19 Mart 2017 tarihlerinde Antalya Mardan Otelde yapılacak Satranç Milli Takımına katılacak öğrencilerimizi,ailelerini,öğretmenlerini Satranç öğretmeni Ekrem Kürekli’yi ve Nevşehir İl Satranç Temsilciliğini kutluyoruz.

Her alanda olduğu gibi Satrançta’da Nevşehir’i Türkiye’nin zirvesine taşıyan Altınyıldız Eğitim Kurumlarını kutluyoruz.