ALTINYILDIZDA  YANGIN SEMİNERİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine yangın konulu seminer verildi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 15.02.2017 Çarşamba   günü okulumuz konferans  salonunda Güven Ortak Sağlık Güvenlik Birimi  görevli iş güvenliği uzmanları OYA ÖZALAN ve İBRAHİM ÜNAL tarafından yangınlara karşı alınacak tedbirler  ve müdahale konusunda eğitim semineri düzenlendi.

Öğrencilerimizin olası bir yangın durumunda nasıl davranmaları gerektiği ve nasıl tedbirler alınması gerektiğini anlatan uzmanlarımız öğrencilerimize evlerinde ve okulumuzda dikkat etmeleri gereken durumlarıda anlattılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Güven OSGB’ye ve uzmanlarımıza teşekkür ediyor ve bu vesileyle Adana Aladağ ilçesinde meydana gelen yangında vefat eden öğrenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet ,yakınlarına başsağlığı diliyoruz.