ALTINYILDIZLILARDAN 2. KEZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÖĞLE YEMEĞİ

Altınyıldız Koleji öğretmen ve öğrencileri 2. Askıda Yemek kampanyası düzenleyerek, ihtiyaç sahiplerine öğleyemeği verdi.

Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji Liseleri öğretmenleri, personeli ve öğrencileri tarafından   600’ü aşkın ihtiyaç sahibine öğle yemeği verdi.

Nevşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından başlatılan “Askıda Çorba ve Yemek” uygulamasına, öğle yemeği ile destek veren Altınyıldızlı öğrenciler, yemek dağıtımını da gerçekleştirdi.

Eğitim ve öğretim alanındaki başarılarını sosyal alandaki örnek etkinliklerle sürekli geliştiren  Altınyıldız Liseliler “Askıda Yemek” kampanyasının 2.sini düzenleyerek, bir kez daha ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini kazandılar.