ALTINYILDIZ KOLEJİ LİSE ATLETİZM TAKIMI MERSİNDE ŞAMPİYON OLDU

LİSELER 5000 METRE 1.Sİ ALTINYILDIZ KOLEJİ 5 MARTTA MALATYA’DA FİNALLERDE YARIŞACAK

Türkiye’nin Örnek Okulu AltınyıldızKolejiher geçen gün eğitim ve öğretimdeki başarılarına sportif başarıları ekliyor. Türkiye’nin en köklü ve en başarılı okulları arasında haklı yerini alan , TEOG ve Üniversite sınavlarında Nevşehir 1.si olanAltınyıldız Eğitim Kurumları ,atletizmde Nevşehir’e yeni derecelerkazandırdı.

Okul Sporları Atletizm Kros Grup Yarışmaları 18.02.2017 tarihinde 17 Okulun katılımıyla Mersin’de yapıldı.

Altınyıldız Koleji  5000 metre liseler arası kros yarışmalarında 1.,Bitlis 2.,Aksaray3.,oldu.

AltınyıldızKoleji Şampiyon takımı;

Ömer ŞEN, Murat YALÇINKAYA, Anıl KALAYCI ve Erdem ÖZ, Emre İKİZOĞLU’ndan oluşmuştur.

5 Şubat 2017 tarihinde Şampiyon Atletlerimiz 2017 Balkan Şampiyonasında yarışan atletlerimiz  Milli Takımımızın göz bebeği olmuşlardır.

5 Mart’ta Malatya’da Liseler arası Türkiye 1.liği için yarışacak Altınyıldızlı Şampiyonlar,hedeflerinin  ile birlikte yeni Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarını kazanmak olduğunu söyledi.

Şampiyonlarımızı, ailelerini, yetişmelerinde büyük emekleri olan, Mersin’deki yarışmalarda da öğrencilerimizin yanında olan  Milli Takım Antrenörü Resul KÖSTEKÇİ’yi, Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Uğurlu’yu, öğretmenlerimizi ve Altınyıldız Ailesini yürekten kutluyoruz.