ALTINYILDIZDAN BİR İL BİRİNCİLİĞİ DAHA

BAĞIMLILIK KONULU LİSELER ARASI RESİM YARIŞMASI 1.Sİ ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİSİ OLDU.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay’ın düzenlediği Sağlıklı Nesil,Sağlıklı Gelecek yetenek yarışmasında, resim dalında Özel Altınyıldız Koleji öğrencisi Mina İlayda DOĞRUSÖZ Nevşehir 1.’si olmuştur.

Öğrencimizin eseri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezinde Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı temsilcilerinden oluşan bir komisyonca değerlendirmeye alınacaktır.

Nevşehir’imizi gururla temsil edecek olan Altınyıldız Koleji öğrencisi Mina İlayda DOĞRUSÖZ’e başarılar diler,yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

05.05.2017 tarihinde İstanbul’da yapılacak törene öğrencimiz ,ailesi ve öğretmeni katılacaktır.

Yarışmayla çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini;sigara,alkol,uyuşturucu,kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayarak daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunmak ve yeni nesilin bağımlılıklarla ilgili bilinç düzeylerini artırmak amaçlanmaktadır.

Bağımlılık konulu yarışmada İl Birinciliği kazanma başarısı gösteren öğrencilerimize ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.