LİSELER ARASI TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINDA ALTINYILDIZ KOLEJİ İLİMİZİ VE OKULUMUZU TEMSİL EDECEK.

2017 Liseler Arası Tübitak Proje Yarışmasında İlimizi ve okulumuzu Altınyıldız Koleji Öğrencileri temsil edecek.

Özel Altınyıldız Koleji öğrencilerinden Ayça Yüncü ve Elif Dabanlı tarafından hazırlanan Coğrafya projesi, Kayseri bölge sergisinde Nevşehir'imizi temsil eden tek projedir.

"Anadolu'nun İncisi Kapadokya'da İnsanın Doğaya Etkileri" konulu projenin danışmanlığını Özel Altınyıldız Koleji Coğrafya Öğretmeni Sibel Gülgör yapmıştır.

27-30 Mart tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi Süleyman Demirel Spor Salonunda 3 gün boyunca sergilenecektir.

TÜBİTAK Araştırma Projesi Türkiye birinciliği, Türkiye finalistliği ve çok sayıda bölge birinciliği olan Altınyıldız Koleji öğrencilerine, bu yeni proje sergisinde başarılar diliyoruz.