PERİ BACALARINA TÜBİTAK KAYSERİ

BÖLGE YARIŞMASINDA BÜYÜK İLGİ

48.Lise öğrencileri Araştırma Projeleri Kayseri Bölge Yarışmasında sergilenen Altınyıldız Koleji öğrencilerinin projesi yoğun ilgi görüyor.

Nevşehir Altınyıldız Koleji öğrencilerinden Ayça YÜNCÜ  ve Elif DABANLI,Danışman Öğretmenleri Sibel GÜLGÖR ve Nazik KAŞACA ile birlikte “Anadolu’nun İncisi Kapadokya’da İnsanın Doğaya Etkileri” Proje standı ziyaretçi akınına ugradı.

27-29 Mart 2017 tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi Süleyman Demirel Spor Salonunda sergilenecek projeler, jüri sunumu ardından Bölge Derecesi kazanan projeler belirlenecektir.

48.TÜBİTAK Liseler arası Araştırma Projeleri Kayseri Bölge Yarışmasında Nevşehir ilinden seçilen, Kapadokya’nın doğal yapısını inceleyen,korunmasını amaçlayan Bilimsel Proje gururumuz olmuştur.

Nevşehir’den seçilen 2 projeden birisi okul olarak Altınyıldız Koleji’ne, diğeri ise Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezine aittir.

Öğrencileri ve öğretmenleri kutluyıoruz.

Her yıl olduğu gibi Nevşehir’i her alanda başarıyla temsil eden Altınyıldız Koleji’nin başarılarının devamını diliyoruz.