ALTINYILDIZDA 23 NİSAN ÇOCUKLARINA VEDA PROGRAMI

39. TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği için Nevşehir’e gelen Dünya çocuklarından 3 ülkeyi aynı anda ağırlayan Altınyıldız İlköğretim Kurumunda Kardeşliğin çatısı altında bir araya gelen dünya çocukları ağırlayaN Altınyürekli öğrencilerle veda programı yapıldı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu misafir alan öğrenciler ve Litvanya ,Seyşeller ve Kosova'lı öğrencilerle birlikte Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans salonunda veda programı düzenlendi.Düzenlenen Programda Halk oyunları ekibimiz,jimnastik ekibimiz ,Kosovalı ve Litvanyalı misafirlerimiz gösterilerini sundu.Gösterilerin ardından Grup liderlerine günün anısına Okul Müdürümüz Mehmet ERAVCI tarafından hediyeler verildi.Grup liderleri de Kurumumuza  ve Müdürümüze hediyeler takdim ettiler.Program etkinlik haftası içerisinde doğum günü olan öğrencilerin pasta kesimi ile son buldu.

Yabancı konukları Altınyürekli öğrencilerimize ve onlara evlerinin kapısını açan  velilerimize,ve yurtdışından gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.