ALTINYILDIZLILARDAN TALES MATEMATİK MÜZESİNE TEŞEKKÜRLER

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Öğrencileri 24-25 Nisan Tarihlerinde Tales Matematik Müzesi ile buluştu.Matematiğin daha önce hiç görülmemiş taraflarını keşfetmek ve görsel ve dokunsal olarak matematiği hisseden öğrencilerimiz Tales Matematik Müzesinde 2 gün keyifli ve eğitici zaman geçirdiler.

Tales Matematik Müzesi NEDİR?

Tales Matematik Müzesinde ilköğretim müfredatından üst düzey matematiğe kadar her seviyeye uygun istasyonlar mevcuttur. Tales Matematik Müzesi hayal gücü yardımıyla matematiksel algıyı arttırıcı eğitim vererek ilköğretim 3. Sınıf ve üzeri her bireye hitap eder. İlkokul grubuna atölye çalışmalarıyla ve matematiksel oyunlarla hitap ederken, yüksek matematik grubu için uygulamalı laboratuar destekli eğitim verir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Tales Matematik Müzesine,eğitmenlerine Teşekkür ediyoruz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU
BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI

AKLIN VE BİLİMİN IŞIĞINDA TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ YETİŞTİRİYORUZ.