ALTINYILDIZ LİSELİLER ATLETİZMDE TÜRKİYE 1.Sİ OLDU.

1 ALTIN,3 BRONZ MADALYA KAZANAN ATLETLERİMİZ BALKAN ŞAMPİYONASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

23-24 Mayıs 2017 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Liseler arası Atletizm Türkiye Şampiyonasında Altınyıldız Koleji öğrencileri, 1Türkiye Birinciği ve 3 Türkiye 3.lüğü kazandı.

1500 metre yarışlarında;
Altınyıldız Lisesi Öğrencisi Murat Yalçınkaya, Türkiye 1.
Altınyıldız Lisesi Öğrencisi Anıl Kalaycı, Türkiye 3.sü

800 metre yarışlarında;
Altınyıldız Lisesi Öğrencisi Erdem Öz, Türkiye 3.sü

3000 metre yarışlarında;
Altınyıldız Lisesi Öğrencisi Anıl Kalaycı, Türkiye 3.sü olmuştur.

1Altın,3 Bronz Madalya kazanarak 4 Türkiye Derecesi kazanan öğrencilerimiz, Nevşehir’in yine gururu oldular. Şampiyonlarımızı ve yetiştirmelerinde emeği geçen herkesi kutlarız.

3 Haziran 2017 Cumartesi gunu İstanbul'da yapılacak olan Balkan Yıldızlar Atletizm müsabakalarında Altinyildiz Koleji öğrencilerinden; ANIL KALAYCI, ERDEM ÖZ, MURAT YALÇINKAYA ve BURHAN GÖRÜROĞLU TÜRKİYE’yi,NEVŞEHİR'i ve ALTINYILDIZ KOLEJİ'ni temsil edecekler.

Altınyıldızlı Şampiyon öğrencilerimizi yetiştiren, her birini Milli Gururumuz olarak bugünlere getiren, Milli Takım Antrenörü Sayın Resul Köstekçi’ye, İsa Demir’e ve Mücahit Mutlu ‘ya, Yöneticilerimize, Beden Eğitimi öğretmenlerimize, ailelerine teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimize her türlü desteği veren Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer’e ve ekibine özel teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.