ALTINYILDIZLILAR NEVŞEHİR ÖĞRENME ŞENLİĞİNDE

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  Hayat Boyu Öğrenme kapsamında hazırlanan Öğrenme Şenlikleri farklı öğrenim ve yaş seviyesindeki öğrencilerin ve velilerin farkındalığını artırmak için düzenlenmiş ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrenci ve öğretmenleri ile katıldı.

Nevşehir Diriliş Meydanında yapılan şenliklerde Öğrencilerimiz okulumuzda yıllardır yapılmış Erasmus+ Projeleri,Tübitak Projeleri , Çağımızın yeni derslerinden Kodlama ve Stem dersleri,okulumuzda branş öğretmenlerimiz tarafından verilen Ana Branş derslerimizin yanı sıra Satranç,Akıl Oyunları ve Robotik,Resim,Müzik,Beden Eğitimi,Drama ve Astronomi Derslerimiz hakkında gelen ziyaretçilerimize bilgi verildi.

Şenliğin hazırlanmasında emeği geçen Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne,paydaşlarına,öğrenci ve öğretmenlerimize sergimizde bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ederiz.