ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ GÜZEL GÖSTERİ İZLEDİLER

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencilerine okul bahçesinde eğitimli köpek Tüfek tarafından çok güzel bir gösteri izletildi.

Okulumuz güvenlik görevlisi Mehmet Ali Dinçer tarafından Hayvanat bahçemizin eğitimli köpeğine birbirinden güzel gösteriler yaptırıldı. Verilen komutları eksiksiz yerine getirerek çok güzel gösterilerini sunan Tüfek isimli köpeğimiz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından bolca alkışlandı. Yapılan gösteride öğrencilerimiz oldukça eğlenerek, hoşça vakit geçirdiler.

Bir gün önce midilli atlarla at binme etkinliğine katılarak çok mutlu olan öğrencilerimiz, köpek gösterisini de ilgiyle izlediler. Daha sonra da trafik eğitim pistimizde akülü arabalarla, akülü motorlarla ve bisikletlerle zamanlarını mutlu ve güzel bir şekilde geçireceklerdir.

Katkısından dolayı okulumuz güvenlik görevlisi Mehmet Ali Dinçer’e teşekkür ederiz.