ALTINYILDIZDA ÖDÜL TÖRENİ

2016-2017 Eğitim –Öğretim yılı 2.döneminde yılsonunda yapılan ödüllü  deneme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz ve yine aynı ay içerisinde okul içi ve dışı davranışları ile örnek öğrenci,örnek sınıf ve temiz sınıf seçilen öğrenci ve sınıflarımız için,ilkokul öğrencilerimiz içinde servis en çok kitap okuyan öğrencilerimiz için ödül töreni yapıldı.Öğrencilerimizin hediyeleri ve belgeleri öğretmenlerimiz tarafından verildi.

Altınyıldız İlköğretim kurumu olarak göstermiş oldukları başarılardan dolayı tüm öğrencilerimizi ve onların bu başarılarında emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.Tüm öğrencilerimize 2017-2018 öğretim yılında başarılar diliyoruz.