ALTINYILDIZ LİSELİLER BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR.

2017 YGS VE LYS BİRİNCİLİKLERİNİ KAZANAN ALTINYILDIZ KOLEJLİLERDEN ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR

Altınyıldız Koleji öğrencileri;2017 YGS’nin ardından LYS’de birçok puan dalında yine Nevşehir Birincisi olmuştur.

Öğrenciler çeşitli puan alanlarında; Türkiye’de ilk;

284.308.319.332.457.479.480.526.625.680.707.731.814,931,948 ve daha nice dereceleri kazanmışlardır.

LYS Nevşehir Birinciliklerini kazanan öğrencilerden bazıları Altınyıldız Koleji’ni ziyaret ederek yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Şampiyon öğrenciler;

‘Türkiye’nin en kaliteli okullarından birinde, en iyi öğretmenlerle bu başarılara ulaştık. Üniversite Sınavı başarımızdan sonra Millî atletlerimizin kazandıkları Dünya 5.liği, Altınyıldız Liselerinde sadece bilgide değil, her alanda dünya ile yarışan, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirildiğinin bir kanıtıdır.

Çok çalışarak Türkiye derecelerini kazandık. Aynı başarıların hayatımızın bundan sonraki dönemlerinde de devam edeceğine inanıyoruz.

Ailelerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize teşekkür ederiz.’

Altınyıldız Koleji yöneticileri; ‘Öğrencilerimizin başarıları ile çok mutlu oluyoruz. Nevşehir 1.likleri ve Türkiye’de ilk 300 derecede yer almaları bizlere onur veriyor.

Ancak daha mutlu olduğumuz bir diğer husus Nevşehir Birinciliklerini kazanan; Belgin Aslan, Ayşe Berna Demir, Sude Korucu, Abdullah Dirikoç, Altınyıldız İlköğretim Okulunda yıllarca eğitim alarak mezun olup, sonrasında Lisemizde eğitim almış olmalarıdır.

Lise giriş puanı Türkiye 3.600 ve 3.653 olan 2 öğrencimiz, Üniversite sınavında Türkiye 457.si ve1081.si oldu.Lisemize kayıt puanı Türkiye 14.500.sü olan öğrencimiz, Üniversite sınavında Türkiye 284.sü, Türkiye 36 bin 500.sü öğrencimiz Üniversite Sınavında Türkiye 625.si olarak Nevşehir Birinciliklerini elde etmeleri okulumuzun verdiği eğitimin kalitesini göstermektedirŞampiyon öğrencilerimizi, Nevşehir’in en başarılı, en güçlü öğretmen kadromuzu ve saygı değer velilerimizi kutlarız. Dediler.

Altınyıldız Eğitim Kurumları