35 ALTINYILDIZLI TÜRKİYE 1.Sİ TERCİHLERİNİ YAPIYOR

2017 TEOG sınavlarında 35 Türkiye birinciliği kazanan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 8.sınıf öğrencileri Altınyıldız İlköğretim Kurumu rehber öğretmenlerinin desteği ile tercihlerini yapıyorlar.

2016-2017 Öğretim yılında 35 Türkiye birinciliği ile sadece Nevşehir de değil çevre illere ve Türkiye geneline bakıldığında Türkiye'nin en başarılı okullarından birisi olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerini Türkiye'nin en kaliteli ortaöğretim kurumlarına göndermenin gururunu yaşıyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu mezunlarından şu ana kadar 81'i Altınyıldız Fen Lisesini tercih etmiş , 30 Altınyıldızlı öğrencide Ankara,İstanbul ve Kayseri Fen liselerini tercih etmiştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcısı  Ahmet ÜNAL ise yaptığı açıklamada Öğrencilerimiz ve velilerimiz  24 Temmuz 2017 tarihine kadar  devlet okulu tercihlerini yapacaklar ve daha sonra 11 Ağustos 2017 tarihinde açıklanacak olan yerleştirme sonuçlarını bekleyeceklerdir.Öğrencilerimiz için verilmiş 3 Nakil tercih başvuru hakkı bulunmakta olup 1.Nakil tercihi 14-18 Ağustos , 2.Nakil tercihi 21-25 Ağustos , 3. Nakil Tercihi ise 28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır ifadelerine yer verdi.

Başarı ve disipline dayalı okul kültürüyle öğrencilerinin ve velilerinin,destekleriyle eğitim alanında Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında haklı yerini alan ve Aklın ve Bilimin Işığında Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Altınyıldız İlköğretim Kurumu'nun başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI