ABDULLAH DİRİKOÇ’UN MÜTHİŞ BAŞARI HİKÂYESİ.
Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen Lisesi’nden 2016-2017 öğretim yılında mezun olan Abdullah Dirikoç,2017 YGS ve LYS’de ulaşılması güç bir başarı hikâyesinin kahramanı oldu.
4 Yıl önce 440 puanla Türkiye 36 bin 500.sü olarak Altınyıldız Fen Lisesi’ne kayıt olan Dirikoç,2017, LYS’de Türkiye 625.si olarak çeşitli puan dallarında Nevşehir Birinciliklerini elde etmiştir.
Dirikoç”2017 YGS ve LYS’de Türkiye ve İl dereceleri elde ederek Nevşehir’in gururu olan arkadaşlarımla birlikte bizlere her konuda destek veren, en iyi seviyelere getiren yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkürü bir borç bilirim.
Altınyıldız Koleji’nin yönetici ve öğretmen kadrosu, bizleri mükemmel bir ortamda sınavlara ve hayata hazırladı. Disiplinli ve planlı çalıştık. Asla şımarmadık. Başardığımız anda durmadık. Hep bir adım ileriye geçmek için mücadele ettik. Böyle bir ortamda başarılı olmamak mümkün değildi.
Ne kadar başarılı bir okul olduğumuzun bir örneği benim.36 bin seviyesinden Türkiye 625.oldum. Üniversite tercihim Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi olacak.
Annem Hayriye Dirikoç ve babam Mustafa Dirikoç’a,Altınyıldız Koleji’ne bana verdikleri destekten dolayı minnettarım.
İyi bir üniversite kazanmak isteyen öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmelerinde Altınyıldız Liseleri büyük bir fırsattır. Herkesin bu fırsattan yararlanabilmesini dilerim.” Dedi.
Altınyıldız Koleji’ni ziyaret eden Abdullah Dirikoç ve annesi Hayriye Dirikoç;Okul Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye,Lise Müdürü Özkan Kılınç’a,Rehber Öğretmen Onur İnce’ye, yöneticilere ve öğretmenlere teşekkür ettiler.
Genel Müdür Serhat İğdeci,”Abdullah ile birlikte tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Öğrencimiz, öğrenim hayatında göstermiş olduğu önemli yükseliş ve elde ettiği Türkiye derecesi dolayısıyla göğsümüzü kabartmıştır.
Ağırbaşlı, saygılı ve güzel ahlaklı yapısıyla Altınyıldız Koleji'nin örnek öğrencilerinden birisidir. Türkiye’ye ve Nevşehir’e gelecekte önemli hizmetleri olacaktır.Altınyıldız yetiştiriyor, Türkiye kazanıyor. Dedi.