Altınyıldız Koleji öğrencileri 2017 YGS ve LYS’de Nevşehir Birinciliklerini kazanarak Türkiye Genelinde ilk dereceleri kazanmışlardır.

2017 YGS ve LYS’de Nevşehir Birinciliklerini kazanan Belgin Aslan, Ayşe Berna Demir

”Hacettepe Tıp Fakültesini tercih edeceğiz, diğer birincilerimiz; Ömer Ünlüsoy, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar, Abdullah Dirikoç Boğaziçi Üniversitesi İşletme, Sude Korucu ise Hukuk Fakültelerini tercih edecek.

Herkesin rüyası olan okulları kazandıran Altınyıldız farkını herkes görsün. Teşekkürler Altınyıldız Koleji” dediler.

2017 Üniversite tercihlerinde YGS ve LYS Şampiyonu Altınyıldızlılardan;

Belgin Aslan ve Ayşe Berna Demir Hacettepe Üniversitesi Tıp (İng),

Abdullah Dirikoç – Boğaziçi Üniversitesi İşletme,

Ömer Ünlüsoy- Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği,

Gencay Karataş-Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi,

Nurettin Duymuş-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi,

Nazlıcan İmert-Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi

İrem Tuğba Yılmaz-Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi,

Sude Korucu-İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi,

Orçun Tuğ-Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi,

Ege Öden-ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği,

Arman Görürgöz-ODTÜ Endüstri Mühendisliği,

Mustafa Mıhçı-İTÜ Makine Mühendisliği,

Eren Aşiret, Enver Yağmuroğlu, Betül Zehra Koyuer, Sıla Lale, Mehmet Han Yılmaz, Beyza Akyürek, Betül Uysun, Alper Çavdar,Tıp Fakültelerini,

Ecem Akbaş, Diş Hekimliği,

Yiğit Şenyürek, Elif Öztürk, Doğukan Yurttaş ve Kaan Coşkuner, Miray Dönmezbaba, Furkan Taşpınar, Mert Demiratan, Şevval Özaltın, Mühendislik-Mimarlık Fakültelerini tercih edeceklerini söylemişlerdir.

Diğer öğrencilerimizin tercihleri yapıldıkça açıklanacaktır.

Başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

İnanıyoruz ki, Altınyıldızlı gençler, geleceğimiz için yepyeni, taptaze bir umut olacak. Muhteşem bir medeniyetin kadim geleneğini yükseltecek ve daha ileriye taşıyacak bu gençler için duyduğumuz büyük heyecanla “Yerleşeceğiniz üniversiteler hepinize hayırlı olsun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diyoruz.