YGS ve LYS’nin ardından Türkiye sıralamasında Nevşehir’in en iyi derecelerini ve puanlarını kazanan öğrencilerimizi gören 12.sınıfa geçen öğrencilerimiz büyük bir moral bularak çalışmalara hız verdi.

Büyüklerinin izinden gideceklerini gösteren öğrencilerimiz hergün okula gelerek, sürekli ders çalışıp, öğretmenlerine sorular sorarak kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. Önümüzdeki yıl yapılacak YGS ve LYS derecelerine ambargo koyacaklarını belirten öğrencilerimiz bunu gerçekleştirmek için boşa geçecek vakitlerinin olmadığını belirtip, yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyorlar.

Emek olmadan yemek olmayacağını bilen öğrencilerimiz okulda belli bir düzende ve öğretmenler kontrolünde derslere yoğunlaşmış durumdalar. 12.sınıfa geçen öğrencilerimiz 7 Ağustos’a kadar öğretmenler gözetiminde Altınyıldız Koleji’nde sınav hazırlıkları yapmaktadır.7 Ağustos 2017 Pazartesi gününden itibaren Altınyıldız Kolejliler üniversite hazırlık kurslarına devam edecekler.

Altınyıldız Farkını ortaya koyan öğrencilerimizin çok iyi yerlere geleceğinden şüphe duymuyor, onların gelecekleri için bütün imkânlarımızla yardımcı oluyoruz.

“ Altınyıldızlı olmak bir ayrıcalıktır.” diyerek yolumuza sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bundan önceki yıllarda en iyi başarıları elde ettik, bu çalışmalarımızla önümüzdeki yıl da en iyisini elde edeceğiz. Çünkü Altınyıldız Kolejiyiz. Emek veriyoruz emeğimizin karşılığını alıyoruz. Bu çabalarımıza karşılık veren bütün öğrencilerimizi kutluyoruz.