2017 TEOG YERLEŞTİRMEDE 105 ALTINYILDIZLI FEN LİSELİ OLDU

2017 TEOG yerleştirme sonuçlarına göre bu yıl Altınyıldız İlköğretim Kurumundan  mezun olan 141 öğrenciden 105'i Fen liselerine 36'sı Anadolu Liselerine yerleşmişlerdir.

2017 TEOG sınavlarında 35 Türkiye 1.liği kazanan Altınyıldız İlköğretim Kurumu,105 öğrencisini Altınyıldız Fen Lisesi,Kayseri Fen Lisesi, Nevşehir Fen Lisesi başta olmak üzere Türkiye’nin en başarılı Fen liselerine yerleştirme başarısı göstermiştir.36 öğrencisini ise Altınyıldız Anadolu Lisesi ,Kabataş Erkek Lisesi,İstanbul Vefa Anadolu Lisesi,Nevşehir Anadolu Lisesi başta olmak üzere Türkiye’nin en başarılı Anadolu liselerine yerleştirmiştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne  Ortaöğretime geçiş sınavlarında 60 Türkiye 1.liği  elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur.Elde ettiği sınav  puan ortalamaları ile akademik olarak , sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve muhteşem okul kampüsü ile Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir.

2017 TEOG Sınavlarındaki rekor başarımızda emeği geçen idareci,öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye'nin geleceği olan öğrencilerimize, yeni okullarında başarılar dileriz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI