İŞTE NEVŞEHİR’İN GURUR TABLOSU

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji gururla sunar.

2017 YGS’de olduğu gibi LYS’de Nevşehir 1.si,2.si ve 3.sü olan Altınyıldız Kolejli öğrenciler yine zirvede…

Özel Altınyıldız  Fen, Anadolu ,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan 133 öğrencimiz daha üniversiteli olmuştur.

Hacettepe Tıp Fakültesi, Boğaziçi Üniversitesi,ODTÜ ,İTÜ,Bilkent (Tam Burslu),Ankara Üniversitesi,Gazi Üniversitesi  gibi Türkiye’nin en seçkin üniversitelerini kazanan öğrencilerimizi kutluyor,yetişmelerinde emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu başarıya kayıtsız kalmayan öğrenci  velilerimizin yoğun talebi karşısında Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerine kontenjan artırımı yapılarak ek şubeler açılmıştır.

Fen, Anadolu,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıtlarına yoğun ilgi gösteren Nevşehir halkına çok teşekkür ederiz.

-İŞTE GURUR TABLOMUZ-