ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULU GELENEKSEL KAPADOKYA FORUM ETKİNLİKLERİ BAŞLADI.

Okulöncesi eğitimde bölgemizin ve ilimizin en kaliteli kurumu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun geleneksel Kapadokya Forum etkinlikleri start aldı.
Etkinliklerimiz Cumartesi Pazar günleri 13.00-18.00 saatleri arasında Kapadokya Forum alışveriş mağazasında devam edecektir.

Dört ayrı etkinlik masasında etkinliğimize katılan öğrenciler,birinci masada Resim boyama, ikinci masada Tangram, üçüncü masada Kinetik kum ve dördüncü masada ise Oyun hamuru ile yeteneklerini sergilemektedirler. Etkinlik sonunda katılan çocuklara Altınyıldız Kreş ve Anaokulu şapkası hediye edilmektedir.

Etkinlik alanımızda ayrıca Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu ( sağlık meslek ) lisesi öğrencilerimiz de Kapadokya Forum alışveriş merkezine gelen bay ve bayanların tansiyonlarını ölçerek,sağlıklı yaşam konusunda yardımcı olmaktadırlar.
Etkinlikte görev alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.