ALTINYILDIZ LİSELERİNDE 10 VE 11.SINIF YETİŞTİRME KURSLARI BAŞLADI.

Üniversite şampiyonlarının koleji Altınyıldız’da yüzlerce öğrencinin üniversite hazırlık kursları devam ediyor.

İstikrarlı kadrosu, ilkeli ve disiplinli çalışma anlayışıyla başarıdan başarıya koşan Altınyıldız Liselerinde 07.08.2017 tarihinde başlayan YGS-LYS hazırlık kurslarından sonra 10 ve 11.sınıflar yetiştirme kursları da 14 Ağustos 2017 tarihinde başlamıştır.

Haftaiçi 5 gün olmak üzere 4 hafta boyunca devam edecek kurslarda Fizik,Kimya,Biyoloj,Matematik,Türkçe,Tarih ve Coğrafya branşlarında dersler verilecektir. Düzenlenen bu kurslara ara sınıf öğrencilerimiz de büyük ilgi göstermişlerdir.

2017 YGS ve LYS’de Nevşehir birincilikleri kazanan Altınyıldız Liselilerinin izinden giden ara sınıflarımıza kurslarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyor, yeni eğitim- öğretim yılının başlamasıyla haftasonu da devam edecek olan kurslarında başarılar diliyoruz.