ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BİRLİĞİ ALTINYILDIZ KOLEJİNDE

İspanya,İtalya,Almanya,Estonya,Rusya,Romanya,Macaristan ve Türkiye’den Üniversite Öğrencilerinden oluşan  24 kişilik Uluslararası Öğrenci Birliği Heyeti Altınyıldız Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.

Grup organizatörü Altınyıldız Koleji mezunlarından ODTÜ İnşaat Fakültesi mezunu Orçun SAĞIRSOY Türkiye’nin tanıtımı için yaptığımız organizasyonda 3 günlük Kapadokya gezisindeyiz.

24 kişilik yabancı öğrenci grubuyla Altınyıldız Eğitim Kurumları’na misafir olduk.

Okul binalarını gezdik,Eğitim-Öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldık.

Bizleri misafir eden Genel Müdür  Serhat İĞDECİ,Lise Müdürü Özkan Kılınç ,Okul Yöneticileri  Korhan Aslaner,Aykut Değerlier  ve tüm Altınyıldız ailesine teşekkür ederiz.

Altınyıldız Koleji’ne özellikle Kreş ve Anaokulu2na hayran kalan  yabancı Üniversite öğrencileri, ülkelerinde böyle mükemmel okullar görmediklerini, eğitim alanında Türkiye’nin örnek okulunu görmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

AEGEE ( Avrupa Öğrencileri Forumu) Avrupa’da 200 şubesi bulunan 13.000 üyeye sahip Avrupa’nın en büyük öğrenci topluluğu.

Topluluğumuz düzenlediği yaz üniversitesi etkinliği kapsamında spor ve sağlıklı yaşam temalı Ankara,Nevşehir,Eskişehir’i gezip bölgemizi tanıtıyoruz.

14 gün süren etkinliğimizin, 3 gününde Kapadokya bölgesini tanıtıyoruz ." dedi.