Cumhurbaşkanlığının Türkiye Okuyor projesi yazarlarından Sayın Ahmet Kundakçıoğlu öğrencilerimizle söyleşi yaptı. Okul müdürü Sayın Mehmet Eravcı tarafından karşılanan yazar Ahmet Kundakçıoğlu önce okulu gezdi. Öğretmenlerle kısa sohbet eden yazarımız kendi öğretmenlik günlerini hatırladığını belirtti.

Genelde sekiz ile on iki yaş gruplarına yönelik kitaplar yazan yazarımız Altınyıldız İlköğretim Kurumunun minik kitap kurtlarıyla gerçekleştirdiği söyleşi ve imza etkinliğinde minik okurlarının ilgisinden son derce mutlu olduğunu, okulun kitap okuma konusunda son derece duyarlı olduğunun öğrencilerin ilgisinden anlaşıldığını belirtti. Ayrıca okulun fiziki durumunun güzelliğinden ve öğretmenlerin yakın ilgisinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizle yaptığı söyleşiden ve öğrencilerimizin kitaplarını sabırla tek tek imzalamış olmasından dolayı yazarımız Sayın Ahmet Kundakçıoğlu’na teşekkür ediyoruz.