ALTINYILDIZ LİSELERİ 9.SINIF TOPLANTILARI YAPILDI.

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji’nde, 9.sınıf velilerine ve öğrencilerine yönelik olarak tanışma ve uyum toplantıları yapıldı.

YGS ve LYS Şampiyonlarını yetiştiren Nevşehir’in ve Türkiye’nin en büyük, en başarılı Liselerini bünyesinde bulunduran Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Mesleki, ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptıran öğrenciler ve velileri,Altınyıldız Koleji öğretmenleriye düzenlenen kokteylde bir araya geldiler.

Tanışma ve ikramların ardından Konferans Salonunda Altınyıldız Koleji Rahberlik Servisi tarafından sunum yapıldı. Sunumdan sonra Okul Müdürü Özkan Kılınç, yönetici ve öğretmenleri velilerle tanıştırıldı.

Yapılan sunumlarda Altınyıldız Liselerinin başarıyla birlikte, 2017-2018 öğretim yılında uygulanacak yeni müfredat ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

YGS ve LYS Şampiyonlarını yetiştiren başarılı ve tecrübeli öğretmen kadrosu, velilere başarılı bir gelecek için izlenecek yöntemleri anlattılar.

Konferans salonunda düzünlenen toplantıların ardından, sınıflara geçen öğrenciler ve veliler; kitap, kırtasiye, kıyafet, gibi ihtiyaçları karşılayarak, öğretmenlerle görüştüler.

Gerek karşılama, gerekse düzenlenen organizasyonlar Altınyıldız Eğitim Kurumlarının kurumsal yapısının veliler tarafından bir kez daha taktirle karşılanmasına yol açtı.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.