ALTINYILDIZDAN 20.YILDA 20 FİDAN

Altınyıldız ilköğretim kurumu 20.YIL etkinlikleri çerçevesinde 1.sınıf öğrencileri 20 ağaçla ilk fidanlarını diktiler.

Geleceğin büyükleri olan öğrencilerimizde çevre bilincini geliştirmek,ağacı ve yeşili korumanın önemini anlatmak için fidan diken öğrencilerimiz 20.yıl anısına 20 fidan dikerek hem çevreye katkıda bulundular hem de kendi isimlerinin güzel bir şekilde yaşamasını sağladılar.Fidanları dikerken,toprağın da zevkini yaşayan öğrencilerimiz ağaçlarını diktikten sonra can suyu verdiler.Dikilen ağaçların üzerine sınıflarının isimleri yazıldı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olara çocuklarımıza doğal yaşamı sunmaya çalışarak, doğaya saygılı ve seven bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız.