ALTINYILDIZ LİSELERİNDE ÜNİVERSİTE SINAVI DENEMELERİ BAŞLADI

Altınyıldız Kolejinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk haftası yoğun bir şekilde devam ediyor. 10. ve 11.sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz tarafından özenle hazırlanan hazırbulunuşluluk sınavı ile 12.sınıf öğrencilerimiz ise birinci YGS deneme sınavı ile tatil döneminde ve yaz kurslarında gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendiriyor.

Sınav sonrasında deneme sınav sonuçlarının öğretmenlerimiz tarafından incelenek öğrencilerimizin konu eksiklikleri, hafta sonu kurslarımız ve birebir etütlerimizle tamamlanacaktır.

Önceki yıllarda elde edilen başarılarımızı daha da ileriye taşıma amacında olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılar dileriz.

2017 YGS ve LYS'de Nevşehir birinciliklerini kazanarak, Türkiye'nin en seçkin Üniversitelerine yerleşen öğrencilerimize Üniversite öğrenimlerinde üstün başarılar dileriz.