ALTINYILDIZ LİSELERİNDE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI DEVAM EDİYOR

2017 YGS ve LYS’de Nevşehir birinciliklerini kazanan Altınyıldız Liseliler 2018 YGS ve LYS hazırlık kurslarına  Temmuz ayında başlamışlardı.

Altınyıldız Koleji 12. sınıf öğrencileri her yıl olduğu gibi, 2018 Üniversite Sınavlarında da Türkiye ve Nevşehir derecelerini elde etmek için tempolu bir şekilde hazırlıklara başladılar.

12.sınıf öğrencilerine yönelik  2018 Üniversite Hazırlık Kursları devam ederken, 30 Eylül Cumartesi günü 9.10.11. sınıf öğrencilerin katılımıyla kurslar tüm lise genelinde devam edecektir.

Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik,Türkçe,Tarih ve Coğrafya branşlarında öğrencilerin  alanlarına göre düzenlenen okul kurslarına,öğrenciler  büyük ilgi göstermektedir.

Her yıl olduğu gibi Altınyıldız Kolejliler bir adım önde başarıya doğru koşmaya devam etmektedir.

Yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte haftasonu devam edecek olan kurslara gösterilen ilgiden dolayı öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.