Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Sağlık Hizmetleri” alanı öğrencileri her zaman olduğu gibi bugün de görevlerini en iyi şekilde icra etmekte ve sağlık hizmetlerinin sunumunda öncü olarak eğitimde ilerlemektedir.

Acil durumlarda hasta ve yaralı taşıma yöntemlerini yaparak yaşayarak uygulamalar ile pekiştirmektedirler.“Sağlık Hizmetleri” Alan Şefi Fatma Tuzdelener rehberliğinde öğrencilerimiz tüm taşıma yöntemlerini ( sedye, kaşık, itfaiyeci,sürükleme,çarşaf,Altınbeşik yöntemleri) okulumuz bahçesinde sağlık hizmetleri alan öğrencileri sıra ile bire bir uygulamalı olarak gerçekleştirmişlerdir.

Altınyıldızlılar bilgi ve becerinin kazanımında “keşfet- planla-uygula” prensiplerini öğrenim yaşantılarında daima uygulamaktadırlar.  Bütün öğrencilerimiz uygulama sonunda hep bir ağızdan “Ekip ruhuyla sağlığa tutunalım.” dediler.