ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULU MUTFAK ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

İlimizin gözde okulöncesi kurumu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri okulun uygulama mutfağında etkinliklere devam ediyorlar.
   Belirli proğram dahilinde her hafta yapılan uygulama mutfağı etkinliklerinde, mutfak kıyafetlerini giyen öğrenciler birbirinden güzel etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar.
   2017-2018 Eğitim öğretim yılının başlamasından bugüne kadar öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte; turşu,pizza,tuzlu çubuk,ayran,mozaik pasta,sigara böreği ve üzümlü kek etkinlikleri yaptılar.Yaptıkları birbirinden güzel yiyecekleri ve içecekleri ikindi kahvaltılarında afiyetle tükettiler.
   Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencilerimiz için her şeyin en iyisini yapmaya devam etmektedir.Çok yakın bir zamanda öğrencilerimiz için çok güzel yeni sürprizlerimiz olacaktır.

"Altınyıldız Kreş ve Anaokulu; mutlu çocukların okulu."