ALTINYILDIZ KOLEJİNDE MESLEK TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI.

Altınyıldız Koleji öğrencilerinin geleceğe bilinçli bir şekilde hazırlanması ve gelecekte yapmak istedikleri mesleğin önemli özelliklerini daha iyi kavrayabilmeleri amacıyla Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik Meslek Tanıtım Günleri başlamıştır.

Öğrencilerine daha başarılı bir gelecek sunmayı hedefleyen Altınyıldız Koleji, gerçekleştirdiği etkinlik ile farklı alanlardan Üniversite öğretim üyeleri ile 9. 10.11. ve 12.sınıf öğrencilerimizi bir araya getirmiştir.

Öğrencilerimiz katılımcılar ile birebir konuşma fırsatı bulmuş, Temel Mühendisli Bilimleri alanında gerekli bilgilere ulaşmışlardır. Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde ileriye daha net bir pencereden bakmayı öğrenmişlerdir.

Mühendislik alanındaki mesleki tanıtımın ardından, gelecek haftalarda diğer meslek alanlarının tanıtımı devam edecektir.

Bölüm Adı

Katılacak Öğretim Elemanı