ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

“ULUSUMUZU YETİŞTİRMEK GİBİ KUTSAL BİR GÖREVİ ÜSTLENMİŞ OLAN, YÜCE TÜRK ÖĞRETMEN TOPLULUĞU ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.”

Altınyıldız Liseleri 12.sınıflarında öğrenim gören öğrencilerden bir grup öğretmenlerine büyük sürpriz yaparak, hazırladıkları pankartla Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

Örnek bir davranış sergileyen Altınyıldız Koleji 12.sınıf öğrencileri pankartlarında “Ulusumuzu Yetiştirmek Gibi Kutsal Bir Görevi Üstlenmiş Olan, Yüce Türk Öğretmen Topluluğu, Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.”

sloganına ve Başöğretmen Atatürk’ün fotoğrafına yer verdiler.

Altınyıldız Eğitim Kurumları’nda Öğretmenler Günü birbirinden anlamlı programlarla kutlanmaya başlanırken, Tüm Türk Öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, Başöğretmen Atatürk ve ebediyete uğurladığımız  öğretmenleri rahmet ve minnetle anarız.