Sevgili Peygamberimizin doğumu medeniyle Altınyıldız Eğitim Kurumları'nda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Mevlid-i Nebi kutlamaları kapsamaında, onu anmak, anlatmak için sevgili Peygamberimizi gençlerimize tanıtmak, Peygamberimize olan sevgimizi artırmak ve güçlendirmek için Mevlit Kandili vesilesi ile Altınyıldız Koleji Öğrencileri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen program çok beğenilmiştir.

Peygamberimizin doğumunu anlatan, onun örnek bir insan ve örnek bir Peygamber olduğunu ifade eden konuşmalar yapılmış, şiirler okunmuştur.

Altınyıldız Koleji öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Peygamberimizin sözlerinden oluşan  "40 Hadis "  videosu gösterilmiştir.

Peygamberimizi ve Peygamberimize olan sevgimizi, kültürümüzde Peygamber sevgisini anlatan ilahiler dinletilerek program sona ermiştir.

Bu vesile ile Mevlid Kandilimizin Milletimize, tüm İslam Alemine ve insanlığa hayırlı olmasını, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederiz.