ALTINYILDIZ KOLEJİ MESLEK TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Altınyıldız Koleji öğrencilerinin geleceğe bilinçli bir şekilde hazırlanması ve gelecekte yapmak istedikleri mesleğin önemli özelliklerini öğrenmesi için Altınyıldız Koleji konferans salonunda Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için, 2. Meslek Tanıtım Etkinliği düzenlemiştir.

Geleceğe yatırım yapan Altınyıldız Koleji gerçekleştirdiği etkinlik ile çeşitli meslek sahipleri ile Nevşehir’de görev yapan mezun Altınyıldız Kolejlilerden bazılarını  9.10. 11. ve 12.sınıf öğrencilerimizle bir araya getirmiştir.

Öğrencilerimiz, farklı meslek temsilcileri ile birebir konuşma fırsatı bulmuş bütün meslekler hakkında gerekli bilgilere ulaşmışlardır. Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde ileriye daha net bir pencereden bakmayı öğrenmişlerdir.

Bu etkinlikte;

ÖZEL ALTINYILDIZ KOLEJİ MESLEKİ KARİYER GÜNLERİ KATILIMCILARI

ANIL SIRLIBAŞ MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK MÜHENDİSİ
BUKET AYDIN ECZACI (ALTINYILDIZ LİSESİ MEZUNU)
BURAK ÜN MİMAR (ALTINYILDIZ LİSESİ MEZUNU)
EMİNE KAPLAN AVUKAT
EMRE ŞAHİN  CUMHURİYET SAVCISI
ERDEM HAMARAT  HARİTA MÜHENDİSİ
GÖKÇENUR SARA FİZYOTERAPİST
İSMAİL BAYRAKÇI ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSİ
İSMAİL ŞENTEPE UZMAN VETERİNER HEKİM
MAHMUT ÇELİKEL İNŞAAT MÜHENDİSİ ( ALTINYILDIZ LİSESİ MEZUNU)
UZM.DR.MEHMET AKDOĞAN ANESTEZİ VE REANİMASYON UZMANI
MERT ALTINTAŞ MAKİNE MÜHENDİSİ (ALTINYILDIZ LİSESİ MEZUNU)
NİMET KURT PSİKOLOG
NİMET POLATÇELİK ULUKUŞ DİYETİSYEN
NURULLAH AVŞAR İŞ ADAMI (ALTINYILDIZ LİSESİ MEZUNU)
OSMAN VERGİVEREN VERSA HASTANESİ  YÖNETİM KURULU ÜYESİ (ALTINYILDIZ LİSESİ MEZUNU)
SERHAT BAYRAK MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK MÜHENDİSİ
ŞEVKET ARISOY ELEKTRİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSİ
YUNUS UĞURLU TIP DOKTORU (ALTINYILDIZ LİSESİ MEZUNU)

yer almışlardır.

Okul Müdürü Özkan KILINÇ bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Altınyıldız Koleji Yöneticilerine,Rehber Öğretmenlerinden Onur İNCE ,Gönül Saray,Fatma Eken ve Yelda Çelik ile geleceğe akılcı bir şekilde yönelmek isteyen öğrencilerimize katkı sağlayan bütün meslek mensuplarına teşekkür etmiştir.

Meslek Tanıtım Etkinliği, katılımcılara çiçek ve hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.