Organ bağışı ve nakli haftası etkinlikleri kapsamında Altınyıldız İlköğretim Kurumunda organ bağışı ve nakli konulu bir konferans düzenlendi.

Nevşehir İbrahim Şevki Atasagun Devlet Hastanesi Organ Bağışı ve Doku Nakli Koordinatörü Şenay Karakuş Taşkın ve Tıbbi Teknolog Cengiz Can organ bağışıyla ilgili bilgiler verdi. Konferansta öğrencilerin merak ettiği sorular da yanıtlandıktan sonra organ bağışı ve nakli konulu şiir yazan öğrencilerimiz arasında dereceye giren Özgenur ÇELİK, Gülce Naz ÖZDEMİR ve Ahmet Zeki AYERDEM’e belgeleri verildi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin toplum bilinci kazanmış bireyler olarak yetişmelerini önemsiyoruz. Bunun için de bu tarz etkinlikleri önemsiyoruz. Öğrencilerimize zaman ayırarak onları organ bağışı konusunda bilgilendiren Şenay Hanım’a ve Cengiz Bey’e teşekkür ediyoruz.