ALTINYILDIZDA MÜZİKLİ GÜNLER

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 20.yıl etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz bireysel ve grup olarak okulumuz konferans salonunda müzik resitalleri düzenlemeye başlamışlardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak sadece akademik olarak değil aynı zamanda öğrencilerimizin farklı branşlardaki bireysel yeteneklerini keşfederek onların bu yeteneklerini geliştirmelerini sağlamaktayız.

Eğitim kurumlarımızın kuruluşunun 20.yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz

Bugün

EKİN EROL                         PİYANO

ELİF AZRA KARAKOÇ     PİYANO

EYLÜL KÖSEN                   KEMAN

YAĞMUR KÜRÇER           PİYANO

DURU BİLGE KEÇECİ      PİYANO

EDİBE EYLÜL ÇENGEL     PİYANO dinletilerini yapmışlar ve dinleyicilere keyifli anlar yaşatmışlardır.

15 ARALIK CUMA(YARIN) ANADOLUNUN SESİ

HALİL EFE ÖZALTIN&EMİRHAN ÖZDEMİR                        BAĞLAMA&GİTAR

BERKAY SATIRLI&NURİ CİNGİL                                BAĞLAMA&RİTİM SAZ

ELİF ÜLGEN                                                                                  ORG

EYLÜL ŞİMŞEK                                                                 BAĞLAMA

21 ARALIK PERŞEMBE GÜNCEL ŞARKILAR

HASAN SAVAŞ&EMİRHAN ÖZDEMİR                                   GİTAR

ASYA OĞUZ&LEYLANAZ DELİGÖZ                          GİTAR

METE YOLVEREN                                                            BATERİ

AYŞE NEHİR KURTPINAR                                             BATERİ  dinletisi yapacaklardır.

Öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerimize bu güzel  dinletiler için şimdiden teşekkür ediyor,öğle aralarında konferans salonunda yapılacak  resitallere dinlemek isteyen herkesi davet ediyoruz.