MİLLETVEKİLİ MUSTAFA AÇIKGÖZ ALTINYILDIZ KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Altınyıldız Kolejini ziyaret etti  Altınyıldız Koleji ziyaretinde  Açıkgöz, Okul Genel Müdürü Serhat İğdeci ve Lise Müdürü Özkan Kılınç’tan okulun mevcut  durumu hakkında bilgi aldı. Okul öğretmenleri ve personeli ile de sohbet eden Açıkgöz,başarı dileklerini iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir Özel Altınyıldız Kolejini ziyaret ederek; değerli eğitimcilerimizle görüştük. İlimizin eğitim alanındaki başarılarında büyük pay sahibi olan Altınyıldız ailesinin başarılar diliyorum.

İlimli, İrfanlı, ihlaslı, yerli ve millî değerlerimizle yetişen gençlerimiz Güçlü Türkiye ‘yi yükselteceklerdir. "dedi.

Altınyıldız Koleji yöneticileri ziyaretten dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz'e teşekkür ettiler.