ALTINYILDIZDA MUHTEŞEM ŞİİR DİNLETİSİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan 'Savaş ve Çocuk' temalı şiir dinletisi saat 11.20'de ilkokul öğrencilerimize saat 15.30'da ise ortaokul öğrencilerine sergilendi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan 'Savaş ve Çocuk' temalı şiir dinletisi dinleyicilerine duygulu anlar yaşattı. 'Savaşta çocuk olmak; her silah patlamasında duyduğu sesin bir düğün kutlaması olmasını ummaktır  hep beraberce ve Savaş çocuğu olmak; kopan parmaklarına ve eline bakarak “ ben artık resim yapamayacak mıyım” diye sormaktır.' sözleriyle başlayan öğrencilerimiz hazırladıkları şiirlerle ve slayt gösteriler ile dinleyenlerin yüreğine değdiler.Program akışı içerisinde öğrencilerimiz  tarafından okunan şiirler, sahnede oluşturulan objelerle bütünleştirilerek dinleyicilere aktarıldı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak bu yıl 9.sunu düzenlediğimiz Kitap Şenliğimiz  açılışı öncesinde öğrenci ve öğretmelerimiz tarafından hazırlanan şiir dinletimizde Emeği geçen Müzik öğretmenimiz Sezgi CEYLAN ,Türkçe Öğretmenimiz Osman OLGUN,Fen Bilimleri Öğretmenimiz Eren ÖZHAN'a ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Bu yıl 8 yazarın katılımıyla 9.sunu düzenleyeceğimiz geleneksel kitap şenliği etkinliklerimiz 6-18 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kitap şenliği etkinliklerimize katılacak yazarlarımız Söyleşi,İmza ve Etkinlik Tarih ve Saatleri:

METİN ÖZDAMARLAR

12 Ocak CUMA