ALTINYILDIZLI 3.SINIFLAR SİNEMADA

ALTINYILDIZLI 3.SINIFLAR SİNEMADA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3.sınıf öğrencileri sinemalarda vizyona giren ‘Ferdinand’ filmini izlediler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3.sınıf öğrenciler sinemalarda yeni vizyona giren Ferdinand filmini izleyerek 1.dönemin yorgunluğunu attılar.  Film’de  arenada dövüşmektense tarlalarda çiçek koklamayı tercih eden bir boğanın öyküsünü anlatıyor. Ferdinand sakin mizacına ve doğa sevgisine rağmen dış görünüşü sebebiyle vahşi bir canavar olarak algılanmaktadır . Tehlikeli bir canavarla karıştırıldıktan sonra yakalanıp evinden ayrı düşürülür. Kendini İspanya'da bulan Ferdinand, evine dönmeye kararlıdır. Ancak bunun için yardıma ihtiyacı olacaktır.

Organizasyonda emeği geçen 3.Sınıf öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.