ALTINYILDIZ KOLEJİ SINAV İÇİN ÜNİVERSİTE'DE

Özel Altınyıldız Koleji öğrencileri önceki yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da Türkiye geneli deneme sınavı için Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde bir araya geldi.

Altınyıldız Koleji 12. sınıf öğrencilerinin üniversite sınavlarında yaşayabilecekleri ve tüm öğrencilerin başarılarında büyük bir etkiye sahip olan sınav kaygısını azaltmak amacıyla üniversite de gerçekleştirilen sınavlarda öğrencilerimize gerçek sınav koşulları oluşturulmaya çalışılmıştır.

Önceki yıllarda olumlu etkilerini gördüğümüz üniversite de gerçekleştirilen sınavlarımız 150 öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Türkiye'nin eğitimde lider okulu Altınyıldız Koleji, geleceğin liderlerini yetiştirme idealinde her imkanı sunmaktadır.

Öğrencilerimizin yanında olan idareci, öğretmen, velilerimize ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne teşekkür eder, bütün öğrencilere girecekleri sınavlarda başarılar dileriz.