Nevşehir Özel Altınyıldız Kolejinde UNESCO tarafından düzenlenen Fotoğraf Sınıfı Çalıştayı başladı.02 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek Uluslararası fotoğraf Sınıfı Çalıştayı büyük ilgi görmektedir.

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve Kore Cumhuriyeti UNESCO Uluslararası Anlayış için Eğitim Kategori 2 Merkezi işbirliğinde Türk ve Koreli öğrencilerin çalıştayı sonucunda 02 Aralık 2014 Salı günü Güray Müze – Avanosta bir fotoğraf sergisi düzenlenecek.

Etkinlikte 30 Altınyıldız Kolejli öğrenci ve Koreli öğrencilerin yanı sıra 4 Türk ve Koreli fotoğraf sanatcısı ile UNESCO yetkilileri katılmaktadır. Altınyıldız Kolejinde sabah saat 9:00 da başlayan programda uygulamalı olarak öğrencilere fotoğraf eğitimi verilmektedir.

3 gün Kapadokya bölgesinde fotoğraf çekimi yapacak öğrenciler çektikleri fotoğraflardan UNESCO ve Nevşehirli davetlilerin katılımlarıyla sergi düzenlenecektir. Uluslararası etkinliklerle Türkiye’nin ve Kapadokyanın tanıtımını yapan Altınyıldız Kolejini kutluyoruz.